Werken bij Schoonmaakbedrijf Maasland

Ons familiebedrijf prijst zich gelukkig met een vaste ploeg enthousiaste, nette en betrouwbare medewerkers. Maasland Schoonmaakdiensten is een aantrekkelijke werkgever. Wij streven naar een stabiele personeelsbezetting en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. In geval van ziekte of vakantie gebruiken we vaste invalkrachten die hun collega’s, de werkwijze en de opdrachtgevers van Maasland Schoonmaakdiensten kennen. Wij werken (bijna) altijd in teamverband, het hebben van collega’s is gezellig maar het is ook belangrijk dat je de werkzaamheden kunt verdelen. 

Nieuwe medewerkers volgen een introductieprogramma waarbij de nadruk wordt gelegd op de kernwaarden en werkwijze van Maasland Schoonmaakdiensten. Daarnaast stimuleren wij onze schoonmaakmedewerkers de cursus ‘Basisopleiding Schoonmaak’ van het SVS te volgen. Deze cursus geeft kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van schoonmaakonderhoud en ergonomie, en levert een officieel erkend diploma op. Daarnaast vragen wij van iedere medewerker een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Lijkt het je leuk om met ons te komen werken? Join our team!

Omgaan met elkaar

Stanley en Deborah Klop vertrouwen hun medewerkers en geven hen de ruimte om zelf verantwoordelijk te zijn voor het schoon houden van ruimtes en afdelingen.

“Wij respecteren ieders geloof, cultuur en achtergrond. Wij geloven dat wederzijds vertrouwen de basis is voor een fijne werksfeer, waarin een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt.”

Daarbij verwachten wij dat onze werknemers de volgende regels in acht nemen.

Wees representatief:

– Werknemers van Maasland Schoonmaakdiensten zijn altijd op tijd in het pand waar zij gaan schoonmaken aanwezig.
– Tassen laten wij achter in de auto en nemen wij niet mee het schoon te maken pand in
– Onder werktijd wordt er geen gebruik gemaakt van mobiele telefoons, behalve bij een calamiteit
– Iedereen beschikt over representatieve werkkleding, deze dient netjes te worden gedragen. Het omkleden geschiedt voordat wij naar het werk gaan. Er wordt niet omgekleed in of bij het pand, tenzij dat voor de werkzaamheden noodzakelijk is.

Zorg goed voor onze spullen

– Zorg ervoor dat de schoonmaakkast uitstraalt waar wij voor staan. Hij is opgeruimd en schoon
– Uiteraard gaan we zorgvuldig om met middelen en materialen. Duurzaam ondernemen staat hoog in ons vaandel.

Gedraag je als een gast in het bedrijf waar je komt

– Indien er nog mensen aan het werk zijn in het pand, wordt er netjes gegroet.
– Het gedrag in het pand is onberispelijk: niet schreeuwen of rennen, geen harde muziek o.i.d.
– Wij maken geen gebruik van telefoons of computers en andere apparatuur die eigendom van het gastbedrijf zijn.

Schoonmaakdiensten Maasland gaat voor een langdurige, uitstekende samenwerking met opdrachtgevers en medewerkers.

 “Enkele maanden geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met Maasland Schoonmaakdiensten. Bud Holland BV zoekt namelijk naar dienstverleners die letterlijk en figuurlijk dichtbij ons staan, maar ook kwaliteit leveren.

Wat dat betreft voldoet Maasland Schoonmaakdiensten tot nu toe aan al onze verwachtingen ! De afspraken zijn duidelijk, de lijnen kort én er wordt kwaliteit geleverd. Wij kunnen Maasland Schoonmaakdiensten dan ook van harte aanbevelen” – Bud Holland BV