Keurmerken

April 2020 heeft Maasland Schoonmaakdiensten het OSB-keurmerk behaald! Dit keurmerk is voor schoonmaakbedrijven die kwaliteit en financiële betrouwbaarheid uitstralen en naleven. We worden 2x per jaar gecontroleerd op een nette dienstverlening, personeelsbeleid en financiële administratie.

OSB keurmerk

 

Het OSB-keurmerk, is een keurmerk dat wordt afgegeven door de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Maasland Schoonmaakdiensten is vanaf mei 2020 in het bezit van het OSB-keurmerk. Deze wordt jaarlijks door een onafhankelijke instelling op de regels getoetst.

Het doel van het OSB-keurmerk, is om de professionaliteit en de kwaliteit waar wij als schoonmaakbedrijf voor staan, voor opdrachtgevers herkenbaar te maken. Getoetst word of:

 • de financiële en personele administratie op orde is;
 • de cao wordt toegepast;
 • de schoonmaakwerkzaamheden conform afspraak worden uitgevoerd;
 • er een bijdrage wordt geleverd aan een duurzame marktwerking.

SNA keurmerk

 

Het SNA-keurmerk wordt afgegeven door Stichting Normering Arbeid en is een keurmerk voor alle aannemers van werk. De normen van het keurmerk zijn gebaseerd op de NEN 4400-1 certificering.

Met het dragen van het SNA-keurmerk wordt Maasland Schoonmaakdiensten positief beoordeeld op de volgende verplichtingen uit arbeid:

 • De identificatie van de onderneming.
 • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting.
 • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon (Wml).
 • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland.
 • Het voorkomen van risico’s op aanspraak stelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk.
  De toetsing van dit keurmerk wordt 2 maal per jaar uitgevoerd.

  Code Verantwoordelijk Marktgedrag

   

  De code ‘Verantwoordelijk marktgedrag’ heeft als doel om de doorgeschoten marktwerking tegen te gaan. De Code spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van ons als professioneel schoonmaakbedrijf aan.

    "VTM is blij met het werk van Maasland Schoonmaakdiensten. Voor zowel het ontvangen van klanten als voor onze medewerkers is het belangrijk dat ons kantoor er schoon en netjes uitziet, en dat doen ze goed! Maasland Schoonmaakdiensten werkt goed, vriendelijk, correct en met korte lijnen in de communicatie." - VTM