In 1992 begon Gert-Jan Klop een eenmanszaak als glazenwasser. In eerste instantie lapte hij de ramen van huizen, maar de particuliere glazenwasserswereld trok hem niet zo. Hij begon zich te richten op kantoorpanden en directiehuizen. Op een dag stapte Gert-Jan bij Van Dijk Delft (VDD te Den Hoorn) binnen met de vraag of hij misschien de schoonmaak van het kantoorpand mocht verzorgen. Met alleen een emmer, zeem en wisser werd hem de kans geboden om zichzelf als schoonmaker te bewijzen.

 

Aangezien Gert-Jan geen personeel had om elke avond het 3-etages-tellende gebouw schoon te maken, werd de hele familie ingeschakeld bij deze eerste grote klant. Zijn echtgenoot Els, kinderen Deborah, Carlos en Stanley en zelfs neven en nichten gingen elke avond aan de slag om Van Dijk Delft schoon te maken.

 

Gert-Jan en Els richten samen Maasland Schoonmaakdiensten V.O.F op, een bedrijf dat al snel bekend stond om het goede werk dat wordt geleverd. Er kwamen meer opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld Rijk Zwaan te De Lier, dit bedrijf is al meer dan 20 jaar een trouwe opdrachtgever. Het is de afgelopen jaren flink gegroeid en het schoonmaakbedrijf groeide met hen mee, daarnaast kwamen er ook meerdere opdrachtgevers waar wij al meerdere jaren mogen schoonmaken

 

Maasland Schoonmaakdiensten B.V. gaat voor een langdurige, prettige samenwerking met opdrachtgevers en medewerkers. Ons hechte team bestaat uit betrouwbare medewerkers die voor een schone werkomgeving gaan. Vijfentwintig jaar na de start is Maasland Schoonmaakdiensten daarom een begrip in Maasland en omstreken. In 2017 nemen Deborah en Stanley Klop het bedrijf van hun ouders over. Met dezelfde kernwaarden zetten zij zich in om het schoonmaakbedrijf te professionaliseren en met de nieuwe ontwikkelingen t.a.v. het milieu, personeelszaken, veiligheidsprotocollen e.d. de toekomst in te gaan.

Onze ervaring met Maasland Schoonmaakdiensten is prima! Het werk is van tevoren goed opgenomen en door middel van een overzichtelijk schema bevestigd. Dit wordt allemaal netjes volgens afspraak uitgevoerd en verder hebben we er geen omkijken naar. Daarnaast klopt de facturatie altijd. Kortom, we zijn erg tevreden met Maasland Schoonmaakdiensten” – J.C. Bol & Zn. B.V.