Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime meewerkend voorman glasbewassing. Ben jij al voorman glasbewassing of ben je een ervaren glazenwasser met leidinggevende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als voorman glasbewassing is geen dag hetzelfde, je werkt namelijk op verschillende locaties in omgeving Westland

Op verschillende kantoorlocaties en bij particulieren doen wij de binnen en buiten glasbewassing.  In deze functie ben je het visitekaartje van Maasland Schoonmaakdiensten en hebt contacten met de mensen op de diverse locaties. Jij weet wat er nodig is om een tevreden klant te hebben en te houden!

Je start op onze locatie en pakt de spullen die je nodig hebt voor je werkdag. Vanaf dat moment ga je samen met een collega op pad naar onze ingeplande locaties in het Westland. Je bent zelfstandig aan het werken, bewaakt de werkplanning en voert samen met je collega de werkzaamheden uit. Je werkt netjes op de locaties van onze opdrachtgever en controleert de kwaliteit van het geleverde werk van het team. Daarnaast signaleer en communiceer je aandachtspunten bij de klanten/locaties aan je direct leidinggevende.

De werktijden vallen tussen 8.00 en 17.30 uur. Daarnaast is er minimaal 1 avonddienst waarbij je een groep begeleid bij het werk. We maken in overleg het werkrooster op. Je rooster is woensdag bekend voor de week erop.

Wat ga jij doen in deze functie?

Op verschillende kantoorlocaties en bij particulieren doen wij de glasbewassing. Wij doen zowel de binnen als buiten glasbewassing. Je bent voor Maasland Schoonmaakdiensten het visitekaartje op locatie van onze klanten. Je hebt contacten met de mensen in de diverse kantoorlocaties en weet wat er nodig is om een tevreden klant te hebben en te houden!

Je start op onze locatie en pakt de spullen die je nodig hebt voor je werkdag. Vanaf dat moment ga je samen met een collega op pad naar onze ingeplande locaties in het Westland. Je bent zelfstandig aan het werken en voert samen met je collega de werkzaamheden uit. Je werkt netjes op de locaties van onze opdrachtgever en controleert de kwaliteit van het geleverde werk.

Na het afronden van het werk brengen je alle middelen weer terug naar onze locatie en zorgt dat alles weer schoon en opgeruimd klaar staat voor de volgende werkdag. De werktijden vallen tussen 8.00 en 21.00 uur. We maken in overleg het werkrooster op. Je rooster is woensdag bekend voor de week erop.

Wie zoeken wij?

  • Je vindt werken in een klein team geen probleem;
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • Je beheersing van de Nederlandse taal is goed in woord en geschrift;
  • Je bent in bezit van een in Nederland geldig Rijbewijs B (BE is een pré);
  • En woont in de regio Westland.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke baan als (aankomend) voorman in een klein team in de omgeving van Maasland;
  • De mogelijkheid om per zeer snel aan de slag te gaan;
  • Het volgen van gerichte vakopleidingen (zoals basisopleiding glasbewassing, VCA en/of hoogwerker);
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een pensioenregeling en eindejaarsuitkering behoren o.a. tot de arbeidsvoorwaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag bij ons aan de slag als Glazenwasser?
Voor meer informatie over deze functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Andrea Elderson-Grem (Personeelszaken) op 06- 26 02 66 14 of stuur
je sollicitatie direct naar: personeel@schoonmaakbedrijf-maasland.nl

Aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

11 + 13 =

"VTM is blij met het werk van Maasland Schoonmaakdiensten. Voor zowel het ontvangen van klanten als voor onze medewerkers is het belangrijk dat ons kantoor er schoon en netjes uitziet, en dat doen ze goed! Maasland Schoonmaakdiensten werkt goed, vriendelijk, correct en met korte lijnen in de communicatie." - VTM